2013. november 6., szerda

Leiner Laura - Bábel

Elsőre arra gondoltunk, ezzel a könyvvel kezdenénk.
Én személy szerint kedvet kaptam a fesztiválozáshoz, Amirával már el is döntöttuk, hogy 11. utáni nyáron majd elnézünk egy hazai fesztiválra. :)

Na akkor a Bábelről..
Zsófi első fesztiválozására indul legjobb barátaival: Napsival, a kicsit lüke, de annál imádnivalóbb szöszivel, Hipoval, a hipochonderrel, Abdullal, az egoista szívtipróval, és Szaszával.
A Bábel helyszínén találkoznak Napsi elvetemült bátyjával, Boldival és egyik haverjával, a kissé mogorva Kolossal.
Zsófi és Kolos kapcsolata nem indul zökkenőmentesen, de a kezdeti ellenszenv ellenére sok időt töltenek együtt, és Zsófi rájön, kezd többet érezni a fiú iránt egyszerű barátságnál.
Közben Szasza Ostobáliával lóg, Napsi az olasz jövendőbelijét keresi - akit persze nem talál, hisz egy fesztiválról beszélünk -, Abdul csajozik, Hipo gyakorlatilag beköltözött az orvosi sátorba, Boldi éjjel-nappal piál, és végül Zsófi sem nézi meg a Red Hot Chili Peppers koncertet a VIP emelvényről Kolossal, hisz sokkal fontosabb dolga akad...
A sűrű események ellenére maradt idő lebonyolítani egy esküvőt, ahol elcsattan egy nem is annyira véletlen-csók, az olasz srác is előkerül, és a fiatalok már azon kapják magukat, hogy a hazafelé tartó vonaton ülnek...

Nos, remélem ízelítőnek megteszi, én két nap alatt ki is olvastam, mert egyszerűen letehetetlen!:)
Mindenkinek ajánlom, és figyeljetek, mert Laura már új könyvvel és könyvsorozattal készül, úgyhogy legyetek résen!;)

Olvasd el:)

Sophie~

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése